see also:

welcome

Tuesday, June 29, 2010

member kew 2??

siyes, kali nie aq memang sentap ngn korang sumer..  erm korang member aq kew??  member aq bila korang susah kan??  btol kan aq ckap??  slalu je aq kena marah bila aq mintak opinion dari orang lain pasal kawan..  ntah larh weyh..  aq rse aq da try nk rapat ngn korang..  try nk adapt ngn situation korang..  try nk tolong and ada ngn korang xkre bila2 p0wn..  u just call or text me ok??  p sanad pelik kn??  bila korang susah, baru larh korang crik aq kan??  p bila time korang happy2, time korang hangout2, time korang suka2.. i know..  time 2 korang sanad xperlukan aq..  i really feel it.. dari dulu sampai r skunk..  cam xcaya korang xbrubah p0wn walaup0wn masing2 da besar and dah boleh pk sendiri..  p nape erk korang jadi cm 2??  aq xpaham larh..  aq da try byk kali tok paham benda 2..  p aq rse semakin jauh ngn korang sumer..  aq taw korang xkan perasan sumer 2..  and korang p0wn xpernah nk perasan kot..  huhu..  p aq sanad rse benda 2 jadi dalam kehidupan aq..  tipu larh lau aq kata aq benci kt korang kn??  pe p0wn yang jadi, aq tetap syg korang giler2..
siyes, xtipu..  cuma pe yang bermain kt otak aq skunk nie??  btol kew korang member aq??

2 comments:

DynnKhun_MOlLa said...

wei beb..ko member aku pe ma..
a aku pown member ko..
why ni??
spe yg telah menyakitkan atie mu??
alah..beb, kalu aku jd ko..meember mcm 2 xlayak pggl member ko.
ko wat banggang je ngan owg2 cm 2..
p yg penting..jgn wat bodo ngan aku k..

joyahjunior said...

erm haha..
thankz dear..
xkan punyer aq nk wt cm 2 kt ko..
syg ko..

makna cinta dari nama ku=)

welcome to my blog..thankz to everyone who see my blog..